Azért csak majdnem trifle, mert nem friss gyümölcsöt használtam hozzá és nem is angol krémet. Feketeribizli dzsemmel és joghurt fagyival készült. 30 fokban, este 11-kor nagyon jól jött. :) Recept sincs hozzá, de igazából a becsületes trifle-nek sincs receptje. Keksz alulra, aztán gyümi, krém, gyümi, majd a tetejére tejszínhabot nyomunk, megszórjuk ezzel-azzal, hűtjük és kész. Mindezt szabadon, a maradékfelhasználás jegyében.
Bacardival locsoltam meg zabpelyhes kekszet, utána egy kis feketeribizli, majd az sk. joghurt fagyi, utána megint egy kis dzsem, végül a látvány kedvéért néhány szem pisztácia a tetejére. Semmi hűtőben ácsorgás, rögtön megettem. Nem volt kedvem reggelig várni, különben is jobban szeretem, ha a keksz ropog a fogam alatt.
Szívesen csatlakoztam volna tegnap este 11-kor! :)
VálaszTörlésAnnyira guszta!!!
Fantasztikus jól néz ki, óóó...
VálaszTörlésNagyon szép és biztos isteni is volt!
VálaszTörlésKinga, ez már a múlt homályába vész, két hetes desszert, csak most került sorra. :)))
VálaszTörlésKöszi lányok!
ebből most én is benyomnék egy-két pohárral.... :)
VálaszTörlésAnyám, de jól néz ki! :o És milyen finom lehetett! :))
VálaszTörlés