Oldalak

2013. július 3., szerda

Vedd fel a kesztyűt és nyerj közös főzőcskézést Bereznay Tamással!



Nagyon főzünk :)


Egyik nap egy meghívó várt a levelesládámban örömfőzésre invitáltak Bereznay Tamással, aztán két nap múlva már a főzőcskén találtam magam. Nagyon-nagyon jó hangulatú volt, fantasztikus volt a társaság, isteni finomakat főztünk, az egyik legkellemesebb estém volt mostanság. :)
Most egy kis nyereményjátékra invitállak Benneteket. Küldjétek be a legbonyolultabb recepteteket és nyerjetek egy öröm főzést Tamással a Jar Platinum jóvoltából a Chefparade főzőiskolában. Nevezni itt lehet: http://www.everydayme.hu/megjeloles/jar-platinum-nyeremenyjatek

Vedd fel a kesztyűt!
Nevezz be a Jar Platinum receptversenyére a „Legbonyolultabb étel” címért és nyerj meghívást egy közös főzőkurzusra Bereznay Tamással!

Van olyan étel a tarsolyodban, amiért képes hazarohanni az egész család és amelyről rögtön mindenki azt kérdezi, hogy a csudába készítetted el, hiszen annyira bonyolultnak tűnik? Nos, ha igen, az új Jar Platinum várja jelentkezésedet az első olyan receptvadászatba, ahol a legbonyolultabban elkészíthető fogásokat keressük. Készen állsz a kihívásra? Akkor vedd fel a kesztyűt, hogy megtaláljuk a legkomplikáltabb előételeket, főételeket és desszerteket!

Hogy szállhatsz be a versengésbe?
A részvétel egyszerű - töltsd fel saját, nehezen elkészíthető receptedet a www.everydayme.hu aloldalára 2013. június 16. és július 21. között. Ne feledd, okosan kell választanod, mert kategóriánként (előétel, főétel, desszert) csak egy recepttel indulhatsz. A javaslatodat a portál látogatói és szakmai zsűrink bírálja el. A Jar Platinum receptverseny zsűri elnöke Bereznay Tamás chef, tagjai: Gombos Edina, Harsányi Levente, a Jar márka gyártója és forgalmazója, a Procter&Gamble képviselője, valamint a Rita konyhája, a Food and Wine gasztroblogok szerzői és a NoSalty szerzője ízHUSZÁR (nosalty.hu/ízhuszar).
Minden kategóriából a 10 legjobb recept beküldőit díjazzuk, akik egészen kivételes meghívást nyernek egy gasztrokurzusra Bereznay Tamással és egy-egy gasztrobloggerrel.

Szóval ne tétovázz, kapd elő a receptgyűjteményedet, válaszd ki belőle a legjobb és legbonyolultabb receptet és küldd el nekünk! Vagy ha netán van kedvenc ételed, amit feldobnál kicsit, a legjobb alkalom, hogy most próbálkozz az újítással! Legyen a főzés számodra a legnagyobb szenvedély és kaland, amit velünk is megosztasz!
Persze akkor is van számodra feladatunk, ha a szeretsz főzni, de nem érzel kedvet a versenyben való részvételhez: szavazz a fenti weboldalon kedvenc ételeidre és nyerj te is! Minden héten egy egész évre elegendő Jar ajándékcsomagot sorsolunk ki a szavazók között.

Az ÚJ Jar Platinummmal a mosogatás többé már nem kihívás!
Ne is törődj a felfordulással - nem számít, mennyire lesznek zsírosak az edények, vagy, hogy van-e mosogatógéped. Legyen szó bármilyen mosogatási feladatról, a Jar Platinum számára nem jelenthet kihívást! Újra és újra megfőzheted, javítgathatod a receptedet, míg tökéletes nem lesz. Próbáld ki te magad… a tisztaság lesz a bizonyíték.


A Jar Platinum - a Jar LEGJOBB FORMULÁJA
A Procter&Gamble szakértőcsapata által kifejlesztett Jar Platinum folyékony mosogatószer és folyékony mosogatószert tartalmazó mosogatógép kapszula a Jar minden eddiginél hatékonyabb formuláját tartalmazza a makacs zsír ellen. Az új összetétellel és kiegyensúlyozott formulával a Jar az edénytisztítást új alapokra helyezte, ez az alap pedig a „folyékony erő”.

A Jar Platinummal újra és újra tökéletesítheted bonyolult receptjeidet anélkül, hogy a piszkos edények miatt kellene aggódnod. Nincs olyan kihívás a mosogatásban, amellyel a Jar Platinum ne birkózna meg. Ha úgy gondolod, tiéd a díjnyertes recept, ne habozz, oszd meg velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails