2013. február 8., péntek
Tepsis édesburgonya
Tudom, tudom, ez már a sokadik tepsis zöldség variációm, de egyszerűen megunhatatlan. Főleg, hogy mindig kerül valami más a tepsibe. Most zellert és édesburgonyát sütöttem együtt egész fokhagyma fejekkel. Az édesburgonyával most ismerkedtem meg, előtte még soha nem kóstoltam. Bár az enyém Dél-Amerikából származik, itthon is van édesburgonya termelés, sőt rendelni is lehet, nem is egy fajtát. http://bionaturline.hu/batata/termesztese.html Semmi különös ezen kívül nem történt vele, póréhagymát és zöldsalátát ettem hozzá és egy kis frissítő limonádéval kísértem. Hétköznapi egyszemélyes munkaebédnek tökéletes!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
örülök a szép, nagy, jól olvasható betűidnek és a klassz új receptjeidnek, szép képeidnek. ImecsÉva
VálaszTörlésKöszönöm Éva! :)
VálaszTörlés