Van mentségem az eltűnésre: a notebookom végleg megadta magát, meghalt az alaplapja. A winyó talán még használható benne és le tudom tölteni róla a sok-sok ottmaradt fotót :(. Talán nem marad el a Mesterségek Ünnepe beszámoló, bár már aktualitását vesztette, de gasztronómiai szempontból mégis felvetnék egy-két kérdést. Az új gép nagyon pöpec, az új office használata okozott némi nehézséget, csak bámultam rá, mint az a bizonyos borjú, viszont a képeimet meg sokkal élesebben látom ezen. De azért bőven van még hova fejlődnöm.
Na, de vissza is kanyarodok az egy héttel ezelőtti ebédünkhöz. A jól bevált tepsis csirkét vettem megint elő, de hirtelen felindulásból beledobáltam a zöldség közé a maradék szilvát is. Illetve félbe vágtam őket, mindegyikbe tettem egy csipet barna cukrot, mert nagyon savanyúak voltak és meghintettem őket gyömbérrel. Így csücsültek a rozmaringos zöldség között. És milyen jól tették ezt, nagyon finomak voltak így együtt. Legközelebb kipróbálom körtével is.
Nagyon guszta! :)
VálaszTörlésKöszi!
VálaszTörlésNagyszerűen néz ki és nagyon jó ötlet, én is már régóta tervezek ilyesmit,na de majd most! Szépek a fotók!
VálaszTörlésKöszi Panna! Gyakran folyamodom az elkészítéséhez, mert amíg sül, addig mosokvasaloktakarítok. Vagy bringázunk, játszózunk, a sütőt meg beprogramozom és mire hazaérünk, kész is van az ebéd.
VálaszTörléshuu, ezt kiprobalom!:) Koszi!
VálaszTörlésSzívesen! Próbáld ki körtével, almával is.
VálaszTörléskiprobaltam birsalmaval - ugy is jo!:)
VálaszTörlésFú, biztos nagyon finom lehetett!!
VálaszTörlés