Oldalak

2011. május 4., szerda

Közérdekű információ - vanília akció május 15-ig!


Kedves Narancslekvár blog olvasók és Facebook rajongók, szeretném Nektek jelezni, hogy a kedvezményes vanília vásárlási lehetőség MÁJUS 15-ig tart!


Azaz jelenleg KIZÁRÓLAG NEKTEK 120 Ft/db a zanzibári 18-20 cm-es, átlagban 3,2 grammos hiperaromás vanília  rúd. A 15 szálas csomag pedig 1600 Ft , ha május 15-ig leadjátok a rendeléseteket a narancslekvar@hotmail.com e-mail címre.
Hamarosan elkészül a forgalmazó cég internetes webáruháza (www.vanillashop.hu  - még nem, majd! ). Jelezni fogom, ha üzemképes és akkor ott adhatjátok le a rendeléseteket. A webáruházban már nem ezen az áron lesz rendelhető, de jó hír, hogy aki a Narancslekvár blogon keresztül rendel/rendelt, az bekerül egy törzsvásárlói rendszerbe és továbbra is kedvezményben fog részesülni. Hogy miben, azt majd megtudjátok a webáruház "nyitásakor", illetve biztosan kaptok róla e-mailt is a vanillashoptól.
Úgyhogy duplán jól jártok, ha május 15-ig rendeltek.

És köszönöm Pixie Pie-nak,  a tortadíszítés koronázatlan királynőjének és Segítsüti sütőtársamnak, hogy századikként beállt a Narancslekvár blog követői közé! :)))

10 megjegyzés:

  1. Igazán nincs mit! :) Valójában azt hittem, hogy már rég be vagyok jelentkezve, csak most vettem észre hogy mégsem. :) Még sok száz olvasót Neked!

    VálaszTörlés
  2. Ami késik, nem múlik ;). Ó, köszönöm! Bízom benne, hogy hosszú életű lesz a blogom és lesz több száz olvasóm. :DDD

    VálaszTörlés
  3. Én már rendeltem, és nagyon szuper, dagadt rudak!!! Ja, fizetetlen reklám voltam :D

    VálaszTörlés
  4. Igen, én fizettem le! :DDDD

    VálaszTörlés
  5. Jaj anyám, akkor gyorsan rendelek is, mert pont most fogyott el az utolsó adag házi vaníliás cukrom! :))

    VálaszTörlés
  6. rendeltem, visszaírtak, beszéltem velük, kedvesek! holnap utalom is a lóvét :D Köszi a lehetőséget! Téged is dícsértek ;))

    VálaszTörlés
  7. Fúúúúú, mondjad, mit mondtak rólam??????? :DDDDD

    VálaszTörlés
  8. fizetetlen reklámként: nagyon szépek a rudak, helyes kis husik, és az az illlllatfelhőőőőőőő!!! :)) köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails