Oldalak

2012. október 3., szerda

Variációk tepsis krumplira



Ha itthon dolgozom, általában nem főzök magamnak, csak bedobok néhány szem krumplit rozmaringgal, fokhagymával a sütőbe és kész. Nincs is jobb a tepsis krumplinál, nem? :) Ebbe most tettem nyers lilahagymát, rukkolát és nyakon öntöttem egy kis dijoni mustáros tejföllel. Amolyan meleg krumplisaláta kerekedett belőle és nagyon finom lett. Laktató, ízletes, sok karakteres hozzávalóval, igazi melegítő, őszi étel.



3 megjegyzés:

  1. A saláta is finom lehet, de ezek a kék edénykék.... Ú gy szeretnék én is ilyeneket a konyhámba, nyitva is tartom a szemem mindenhol, s igyekszem egy - egy darabot beszerezni. Nagyon hanguatosak a fotók is:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Kati! A kék pléh tálat nagyon kedves szomszédomtól kaptam, még az ő nagypapájáé volt. :)

    VálaszTörlés
  3. Guszta az étel, szép a kép:))

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails