Oldalak

2010. december 15., szerda

Legyél Te a festőművész!

A minap kedves szomszédom hívta fel a figyelmemet erre a zseniális szoftverre. Bármilyen  fotóból gyönyörű festményt varázsol  Klimt, akár Van Gogh stílusában. Nagyon érdekes, mert a szemünk láttára készül el a kép. Színpaletták és stílusirányzatok között is válogathatunk. Nincs más dolgunk, csak néhány klikkeléssel kijelölni a fotón a fő témát, lenyomni a play gombot és a varázslat azonnal indul.


Ebből az álatalam fotózott paradicsomból Klimt kezei közül  valami hasonló gyönyörű csendélet kerülne ki.



Kiváló ajándék lehet bárkinek, ha már kifogytunk az ötletekből és nincs már időnk az ajándékvadászatra. Nagyon egyedi és univerzális ajándék. A megajándékozott pedig garantáltan meg fog lepődni. Főleg, ha saját magát látja vissza a festményen. :D Nálunk a férjem 93 éves dédije kap ajándékba egy "családi festményt". Érdemes olyan helyen kinyomtatnunk, ahol tudnak matt kreatív papírra, akvarell papírra nyomtatni. Ki lehet próbálni az otthoni nyomtatón is, csak előtte mindenki nézze meg, hogy hány grammos papírt fogad el a nyomtatója. Kreatív papírok vannak a kreatív boltokban, illetve a művészellátókban.  Már csak egy szép keret kell hozzá és kész. Az sem baj, ha a kedvenc fotónk nem túl éles, vannak rajta zavaró részletek, a "festőművész barátunk" ügyesen megoldja. ;-) Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

8 megjegyzés:

  1. Ez tényleg zseniális! Már ki is próbáltam az egyik képemen, és most úgy ujjongok itt, mint egy gyerek! Nagyon tetszik!! Köszi az ötletet!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik, én is így ujjongtam :D.

    VálaszTörlés
  3. Ajánlhatok én is egyet?
    Ingyenesen letölthető magyar nyelvű:
    http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3082&k=9

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails