Oldalak

2011. szeptember 28., szerda

Újra vanília!Vanília akció ismét rajtam keresztül, az ára 120 Ft/szál. A rudak átlagosan 13-16 centisek és egyenesen Zanzibárról érkeznek. Egy szál kettő boltit ér! Ami változott, az a minimum rendelhető mennyiség. Csomagolási költség mellett ez az ár akkor tartható, ha legalább 15 szálat rendeltek egyszerre, ez 1800 Ft egyszeri kiadást jelent. A vanília pedig jól elvan a mélyhűtőben vagy egy jól záródó, nem átlátszó dobozban is. A menet is a megszokott: küldjetek egy e-mailt a narancslekvar@hotmail.com-ra vanília jelszóval, amit én továbbítok a forgalmazónak, ő felveszi veletek a kapcsolatot, egyeztetitek a részleteket és a vanília illatától megrészegült postás kikézbesíti a címetekre :))) Kizárólag a Narancslekvár blog és olvasóinak és facebook követőinek!

Korábbi vanília akció és egyéb érdekességek

13 megjegyzés:

 1. lehet utánvétellel fizetni?

  VálaszTörlés
 2. működik a dolog, kipróbáltam.
  igaz, pesti címre kértem a szállítást, és a fentinek a dupláját kértem. s nem bántam meg.
  s mert gazdálkodj okosan van, még a betározott mennyiségből van nekem.

  szóval bátran, mett jóóóó.
  igaz, nemtom tudom (á lá Kiffiú) milyen a magyar bolti minőség.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Névtelen! Én csak a reklámfelület vagyok. Ha küldesz nekem egy e-mailt kérdéseddel a narancslekvar@hotmail.com-ra, akkor továbbítom kérdésedet a forgalmazó felé.

  VálaszTörlés
 4. Furcsa, az e-mailjeim között van egy értesítés, miszerint Marietta azt kérdezi, hogy a postaköltség benne van-e az árban. Itt pedig nem látom Marietta hozzászólását. Kedves Marietta, úgy tudom, hogy benne van.

  VálaszTörlés
 5. Marietta! Még sincs benne a postaköltség! Ennyire nem vagyok benne, tényleg csak a reklámfelületet adom.
  Ilyen irányú kérdéseiteket legyetek szívesek a narancslekvar@hotmail.com e-mail címre megírni, amit én aztán tudok továbbítani.

  VálaszTörlés
 6. Hát én kaptam egy emailt arról, hogy a 16 centisek már elfogytak, ezért két szállal többet küldenek, mire megkérdeztem, hogy jó, de mekkorát?, mire írták, hogy a plusz két szál 14 centis, mire visszakérdeztem, hogy oké, de a csomag maga hány centis szálakból áll?, mire nem válaszoltak. Kicsit megingott a bizalmam.

  VálaszTörlés
 7. Lehetne még rendelni vaníliát? Nagyon szeretnék!

  VálaszTörlés
 8. Én sajnos azóta se kaptam választ. :-(

  VálaszTörlés
 9. Kulfoldre is lehet kerni?

  VálaszTörlés

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails