Oldalak

2010. augusztus 22., vasárnap

Kicsit átdizájnoltam



Belepillantottam az új sablontervezőbe és megtetszett ez az indás, flikk-flakkos háttér, gondoltam kipróbálom. Na, milyen lett? Tudom, kicsit nyárias így nyár végén. De én még előbb járok, mint a dizájnerek és a divatházak, ez már a 2011-es tavaszi-nyári blogruha! :))) Nem, inkább így próbálom még itt tartani egy kicsit a sosemvolt nyarunkat.
Ha már megújulás, akkor átszíneztem a betűket is és módosítottam az elrendezést. Újrafotóztam a narancslekváromat is, erre a gyönyörű fotóm szétesik a beillesztésnél. :( Van valakinek valami ötlete, arra, hogy ne legyen ilyen pixeles?
A könnyebb kereshetőség érdekében fogok tartalomjegyzéket is szerkeszteni. Kaptam ma ugyanis építő kritikát ez ügyben.

De nem csak a gép előtt görnyedtem, hanem kotyvasztottam ma ezt-azt. Pl. isteni fekete szeder és rebarbara lekvárt, sütöttem fokhagymás-szárított paradicsomos kenyeret, olívabogyós cukkinit, mennyei bazsalikomos paradicsomszószt igazi paradicsomból a hétvégi nagy szülinapi zsúrra. Kedden lesznek a fiaim 2 és 4 évesek, igen, nem elírás, egy napon születtek! Ügyesen összehoztuk, mi? :D A paradicsomszósz öt tepsi pizzára lesz. Ipari mennyiségű fagyi is lesz, a vanília alapja is már hűl a hűtőben. Készült valami a Dining Guide harmadik fordulójára is. Szóval ma a konyhám úgy nézett ki, mintha atombomba robbant volna benne, a gyerek maszatosak voltak egész nap, a szomszédok etették, itatták őket. Na jó, nem is, ma éheztek, mert a szomszédok nem voltak otthon. :D

Hétfőn lesznek fotók is, holnap még leugrunk a Velencei-tóra egy utolsó lubickolásra. :( Hiába süt hét ágra a nap, hiába a kánikula, érezni a levegőn, hogy tolakodik az ősz és félrelöki a tiszavirág életű nyarunkat.

Hogy legyen ehhez a posthoz is fotó, egyet azért idebiggyesztek: gyönyörű cserepes, nemzeti színű szalaggal átkötött kenyér a Mesterségek Ünnepéről.

4 megjegyzés:

  1. De ügyes vagy, hogy ennyi mindent készítettél!
    A "bombarobbanós" konyha ismerős, azt hittem csak én tudok magam körül rumlit csinálni, közben mind a 100 edényem, tányérom mosatlan lesz. Nem hiába a főzés nagyipar! :)
    Szép lett az új ruci!

    VálaszTörlés
  2. Szia Thrini! Ajjaj, ha láttad volna a konyhát! Csak a csillárról nem lógtak fazekak. :D Nekem még soha nem sikerült megvalósítanom, hogy főzőcske közben folyamatosan mosogatok. Így reggel rápillantva annyira nem is vagyok megelégedve az új külsővel.

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik ez az új háttér :)
    Hogy fogsz tartalomjegyzéket készíteni? Manuálisan belinkeled a recepteket?

    VálaszTörlés
  4. Szia Kriszta! Igen, úgy gondoltam, hogy manuálisan linkelek. Még nincs olyan sok receptem, hogy beleőszüljek. :D A html-hez sajnos nem értek, gondolom kis programozással meg lehet oldani.

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails