Oldalak

2011. március 8., kedd

Kalória- és vitamindús saláta, no meg a sorsolás

Na, melyikkel kezdjem? A sorsolással? Jó, rendben. Szóval a közjegyző jelenléte nélkül megtartott nyereményjáték győztese nem más, mint Starfiiiiiiiiiiiii!!!!! Gratulálok!

Kedves Többiek! Ne csüggedjetek, mert mindannyian esélyesek vagytok a narancskollekcióra a Facebookon!




Ebben a bolond időjárásban azt sem tudom, hogy mit szeretnék enni: még melegítő télit, vagy inkább már frissítő tavaszit? Egy jó sűrű, csípős levest puha kenyérrel vagy inkább egy könnyű, színes salátát? Pénteken úgy döntöttem, hogy jöhet mindkettő. A saláta az említésre méltóbb, volt benne vitamin is, meg egy kis kalória is. Vitamin gyanánt madársaláta, isteni édes datolya paradicsom, lilahagyma, kaliforniai paprika, körte. A kalória szekció pedig kecskesajtból és fokhagymás pirított rozskenyér kockákból állt. Receptet gondolom nem kell hozzá mellékelnem. :)

Elnézést, a fotóasszisztensek épp nem értek rá olajat csorgatni, mert az egyikük oviban volt, a másik pedig még aludt. Úgyhogy nekem kellett fogni az üveget ballal és tartani a gépet jobbal :)

6 megjegyzés:

  1. Azért így is nagyon szép lett...:)

    VálaszTörlés
  2. ódegyönyörű levendula színű tányér...Verám ne menőzz, évek óta gyúrsz már kifejezetten az egyik karodra :)) a kép alapján megérte :)) a súlyzóknak meg üdvözletem, gyógyuljanak :))

    VálaszTörlés
  3. Köszi Vianne!
    Ja, és egy ideje már mindkettőre. :) Köszi, átadom,

    VálaszTörlés
  4. hoppááá! köszönöm szépen! ez ám a meglepetés!!! :) levelet azonban nem kaptam, csak a hozzászólásodból tudtam meg, hogy mi a helyzet :D nagyon örülök ám neki!!!! :))))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz, üdítő színek! Guszta! :)

    VálaszTörlés
  6. Starfi, hát igazán nincs mit, nem rajtam múlt.
    Köszi Zsuzsa!

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails